Tämäkin tarina tulee pari päivää jäljessä, mutta ei ole pahemmin kerennyt päivittelemään. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai? :P

Jälleen kerran oli kaaaaunis ilma, kun hain heti koulusta Milan treeneihin. Mentiin taas hiukan aikaisemmin, jotta kerettäisiin hiukan sitä odottamista kertaamaan, vaikka eihän siinä nyt mitään ongelmia edes ole. Hetken treenattuamme jäimme vain istumaan ja odottelemaan. Raviradan parkkiksella kun oltiin, niin meni ohi eräs ravurikin ja se aiheutti Milassa pieniä pelonsekaisia tunteita, muttei mitään sen ihmeempää.

Itse agitreeneissä uusia esteitä olivat puomi ja muuri. Ja tietenkin sitten mentiin pientä radan pätkää. Muuri nyt ei ollut mikään ongelma neidille, mutta puoli oli hiukan pelottavanampi. Kokeiltiin ensin ihan ilman mitään sen ihmeempiä, mutta kun päästiin melkein ensimmäinen nousu ylös, koira tajusi olevansa korkealla ja hyppäsi alas ennen kuin ehdin tehdä mitään. Toisella kerralla laitettiin nakin paloja koko matkalle alusta loppuun lyhyin välimatkoin, niin jopas rupesi kelpaamaan. Kyllä vieläkin jännitti todella paljon, mutta kun pidin koirasta kiinni ja kehuin koko ajan, niin se rohkaistui. Kun myöhemmin kokeiltiin vielä uudestaan, niin koira meni sen jo paljon rohkeammin. Selvästi koiraa vieläkin jännitti paljon ja menikin melko vauhdilla, mutta kuunteli kun pyysin hiukan odottamaan.

Radat olivatkin sitten ihan oma juttunsa. Radalla meillä oli pari aitaa, putki, muuri, kepit ja puomi. Muut menivät ihan hyvin, mutta putkella Mila koetteli meikäläistä. Esitti menevänsä sisään, mutta jäikin sitten ulkopuolelle. Kun menin takaisin päin ohjatakseni sen uudestaan putkeen, se hyppäsi putken päälle ja siitä toiselle puolelle alas. Tämän se toista kahdella kerralla. ^^'

Loppuen lopuksi olin jälleen tyytyväinen päivän treeneihin. Jäimme seuraamaan seuraavia treenejä. Kyseessä oli enemmänkin kisannut ryhmä, joka treenasi ihan pelkkää rataa. Oli ihan mielenkiintoista seurata, miten pienestä koirat osasivat tehdä jotain. Osa kyllä ymmärsi väärin ohjaajan käskyt (tai oikeastaan ohjaajat olivat paikoitellen huolimattomia kehonkielen kanssa).