Nyt on ollut ihan liian pitkään niin kiirettä etten ole kerennyt pahemmin päivittelemään tänne kuulumisia. Milan kanssa on agitreeneissä päästy sen verran pitkälle, että se alkeiskurssi mihin alunperin ilmottauduttiin, loppui viime viikolla. Sovimme kuitenkin ohjaajan ja muiden kanssa, että kun kaikki nyt ovat seuran jäseniä, niin jatkamme maanantaisin.

Uusiin esteisiin kuten a-este on tehty tuttavuutta. Lisäksi on tutustuttu renkaaseen ja sen hankaluuteen. ^^' Lähes kaikki esteet on nyt sitten käyty läpi, ainoastaan keinua ei olla kokeiltu. Lähinnä viime aikoina on keskitytty radan suorittamiseen eli ohjaukseen on kiinnitetty huomiota paljon. Meidän osalta se on enemmän kuin hyvä, Mila kun aikalailla suoriutuu esteistä, mutta sille pitää vielä näyttää melko tarkkaan mikä este on kyseessä. Onhan se kyllä jo kehittynyt oikein paljon, mutta silti. Lisäksi omaa haastetta hommaan tuo se, että olen itse aina solmussa ja miettimässä että mikäs este nyt olikaan. Ollaan kuitenkin kehitytty omasta mielestäni oikein hyvin. Kepitkin alkaa jo pikkuhiljaa sujumaan myös niin, että olen itse "väärällä" puolella. Tämän päivän treeneissä tuli myös puheeksi eteen-käsky, täytyy sitä ruveta pikkuhiljaa käyttämään.

Tämän päivän treeneissä oli myös Emmi mukana ja koska meitä oli vain kolme paikalla niin pääsi vanhuskin kokeilemaan agia. Ja hienostihan se menikin, kun Susanna vei sen ihan pientä rataakin. Ei olisi heti uskonut että koira näki ensimmäisen kerran elämässään esteitä. Kiipesi oikein a-esteenkin ja olin niiiin ylpeä siitä. ^^ Eipä se kovin kauaa jaksanut, edes namipaljon voimalla, mutta voiko tuolta nyt enempää odotaakaan.

Onneksi ei enää ole torstaisin treenejä, minä kun menin ja ilmottauduin ratsastustunnille keskiviikoksi. Hevosen selässä ei ole vierailtu sitten taas puoleentoista vuoteen ja kokemuksesta voin kertoa että seuraavana päivänä ollaan jumissa ja kunnolla. ^^'

Tämä nyt jäi lyhyeksi, mutta kiirusta meinaa pukata. Palaillaan taas.