Milan kanssahan meillä nyt loppui treenit, kun halukkaat siirtyvät talvireeneihin. Viimeisellä kerralla meitä olikin vain 3 koirakkoa, joten kerettiin tekemään aika paljon kaikkea vaikka hiukan myöhemmin aloitettiinkin. Emmi oli myös mukana, mutta ekan vuoron jälkeen vein sen autoon odottamaan, koska se pinisi häiriten Milaa. Loppu meni kuitenkin todella hyvin ja juoksutin vielä koiria kentän reunalla ennen kuin lähdettiin kotiin.

Emmi on nyt muutenkin selvästi piristynyt, tiedä sitten mikä on aiheuttanut, mutta hyvähän tuo vain on. Harmittaa vaan, kun ei pysty itse olemaan koko ajan koiran kanssa touhuamassa. Koirakuumettakin on tässä pukannut, mutta lupaa ei olla vielä saatu vaikka mihin on vedottu.

Kotosalla tuo likka on kuitenkin osoittanut välillä pieniä apaattisuuden merkkejä, joten rupesin oikein pohtimalla pohtimaan millä sitä piristäisi. Isältä lainasin sitten yhden aktivointipallon, siellä kun niitä on useampi mutta niitä ei voida käyttää kun syntyy tappelu. Emmi kuitenkin tajusi heti pallon jujun ja tykästyikin siihen. Mitäpä Emmi ei tekisi, jos siitä ruokaa saa. :P

Eihän tuolle nyt kuitenkaan voi koko ajan olla isoja herkkupaloja olla syöttämässä, joten yritin keksiä muita ideoita. Kuulin Kong-aktivointilelusta ja tutustuin siihen hiukan tarkemmin netissä. Päätin käydä paikallisessa eläintarvikeliikkeessä katsomassa mitä vaihtoehtoja siellä olisi. Tarjolla oli vinkulelua vinkulelun perään, tiesin heti että ne ei toimi. Löysin kuitenkin jotain erilaisia kongeja ja ostinkin heti kättelyssä kaksi. Toinen on ns. perinteinen ja toinen sitten hiukan erilainen. Molemmista on Emmi kiinnostunutkin ja varsinkin toisen kanssa se touhusi koko illan. Onnistuneet ostokset olivat siis. (:

Ollaan myös skarppailtu Emmin kanssa ja herätty nyt jo muutamana aamuna hiukan aikaisemmin niin on keretty tekemään hiukan pidempi aamulenkkikin. Tähän mennessä on löydetty jo parikin uutta reittiä ja tarkoitus on löytää niitä vielä lisää. c(: